Fulltegnet på tre minutter

Fulltegnet på tre minutter

Ung i Næringseiendom har absolutt ingen problemer med å fylle opp deltakerplassene på sine arrangementer.

26. januar løper et nytt arrangement i regi av Ung i Næringseiendom (UiN) av stabelen, nærmere bestemt i lokalene til advokatfirmaet Haavind i Bygdøy Allé i Oslo.

Tilstelningene til UiN har tidligere bemerket seg med høy deltakelse og raske påmeldinger, og det kommende treffet er intet unntak. Etter at det ble åpnet for påmeldinger mandag denne uken, tok det tre minutter før arrangementet var fulltegnet – med 225 påmeldte.

På programmet står Erling M. Timm og Christian Bjørn-Hansen, partnere i Haavinds eiendomsavdeling, som vil redegjøre for utfordringer, endringer og smart tankegang – fra et juridisk ståsted.

Videre vil Søylen-gründer Runar Vatne fortelle om Søylens reise og hvordan man lykkes i næringseiendom, mens Nejra Macic fra Prognosesenteret vil sørge for en markedsoppdatering.

Resten av kvelden er øremerket mat og mingling, hvor mesterkokken Øyvind Hjelle står for kveldens kulinariske opplevelse.

– Vi er jo ydmyke, dog ikke overrasket, over den sterke responsen, sier Salman Saeed, leder av Ung i Næringseiendom og til daglig administrerende direktør i Bonum Utvikling.

– Det er vel ikke lenger noen tvil om at Ung i Næringseiendom har blitt en viktig og ettertraktet arena og forum hvor de yngre kan møtes for å utveksle erfaringer, ideer og kompetanse. Satt på spissen har UiN de siste to årene utviklet seg til å bli en anerkjent og viktig samlingsplass for fremtidens eiendomsbransje, og dette gjenspeiler seg naturligvis også i pågangen vi har i forbindelse med påmeldingen, sier han.

Nettverkstreffene til UiN er åpne kun for foreningens medlemmer. Men 30. mars vil UiN co-hoste et arrangement sammen med Estate Media, hvor alle kan delta.

Les hele saken hos EstateMedia: 
http://www.estatenyheter.no/2017/01/09/fulltegnet-pa-tre-minutter/