Malling & Co.
Eiendomshuset Malling & Co er et komplett eiendomshus som kan bistå våre kunder gjennom hele livssyklusen til en næringseiendom.
Haavind
Haavind er et av Norges ledende fullservice advokatfirmaer med ca. 140 advokater. Deres bransjefokus, kombinert med spesialiserte advokater innen 20 fagområder, gir en unik posisjon til å håndtere juridiske problemstillinger for offentlige og private virksomheter. Kundelisten til Haavind består av noen av Norges største selskaper, samt statlige og kommunale foretak. Organiseringen av virksomheten etter fag og bransje gjør det enkelt å tilby tjenester som arbeidsrett, corporate og tvisteløsning på tvers av bransjer og sektorer.
Wiersholm
Wiersholm har røtter over hundre år tilbake i tid og er i dag et av Norges største og ledende advokatfirmaer. Firmaet har ekspertise på alle vesentlige områder innen forretningsjus, inkludert et av landets fremste juridiske miljøer innen eiendom og entreprise. Advokatfirmaet Wiersholm – verdidrevet og verdiskapende.
Backe

Familieeide AS Backe omfatter virksomhetene Backe Entreprenør, Backe Prosjekt, Backe Eiendom og maskinutleiefirmaet BAS. Konsernet omsetter for ca. 4,5 milliarder kroner og har nærmere 850 medarbeidere over hele landet.

Les mer her

Carucel Eiendom
Carucel Eiendom er et familieselskap som eier og utvikler bolig- og næringseiendom.