Malling
Malling er landets eldste og største rådgiver innen næringseiendom. Deres kunnskap og erfaring er bygget opp over nærmere 60 år i bransjen. Malling har over 320 ansatte og tilbyr tjenester innen transaksjon, utleie, verdivurdering, analyse, rådgivning, leiesøk, prosjektledelse og forvaltning. Eiendomshuset Malling & Co med datterselskaper er alliansepartner for det globalt ledende eiendomsrådgivningsselskapet Savills, med 40.000 medarbeidere fordelt på 700 kontorer i 60 land.
Haavind
Haavind er et av Norges ledende fullservice advokatfirmaer med ca. 140 advokater. Deres bransjefokus, kombinert med spesialiserte advokater innen 20 fagområder, gir en unik posisjon til å håndtere juridiske problemstillinger for offentlige og private virksomheter. Kundelisten til Haavind består av noen av Norges største selskaper, samt statlige og kommunale foretak. Organiseringen av virksomheten etter fag og bransje gjør det enkelt å tilby tjenester som arbeidsrett, corporate og tvisteløsning på tvers av bransjer og sektorer.
BDO
BDO er et globalt rådgivnings- og revisjonsselskap med 60 kontorer over hele Norge. Med kraftig vekst og fokus på eiendom bistår de med alt fra kjøp/salg, utvikling, forvaltning, bærekraft og digital transformasjon
Backe

Familieeide AS Backe omfatter virksomhetene Backe Entreprenør, Backe Prosjekt, Backe Eiendom og maskinutleiefirmaet BAS. Konsernet omsetter for ca. 4,5 milliarder kroner og har nærmere 850 medarbeidere over hele landet.

Les mer her

Carucel Eiendom

Carucel Eiendom er et norsk eiendomsselskap som driver med utvikling, utleie, samt kjøp og salg av bolig- og næringseiendom.

Selskapets eiendomsportefølje er i hovedsak lokalisert i Stor-Oslo, og består av alt fra enkeltstående næringsseksjoner til større gårder. Også helseboliger og logistikkbygg inngår i eiendomsporteføljen. Selskapets strategi er å kjøpe og utvikle eiendommer av høy kvalitet. Selskapet er eid og kontrollert av Carucel AS, som eies av familien Krefting.
PROBEA
Prosjektledelse- og byggherrerådgiver av betydningsfulle prosjekter for privat og offentlig sektor. PROBEA er spesialisert på å utvikle og lede komplekse byggeprosjekter med et vidt spekter av oppdrag innen kontor- og næringsbygg, boliger, infrastruktur, hoteller, skoler, omsorgsboliger, helsebygg og andre formålsbygg.
CBRE
CBRE er verdens største rådgiver, megler, forvalter og investor innenfor næringseiendom. Mer enn 130 000 ansatte betjener kunder i over 100 land innenfor et bredt spekter av integrerte tjenester, herunder leietakerrådgivning, utleie av næringseiendom, arbeidsplasstrategi og design, prosjektledelse, verdivurdering, kjøp og salg av eiendom, eiendomsutvikling, eiendomsforvaltning, drift og vedlikehold.