Kjære nettverksmedlemmer,

ENDELIG ER TIDEN INNE! Det er med stor glede å kunne sende ut invitasjoner til FYSISK treff, årets første (og tidenes mest etterlengtede) treff i 2021 for nettverket Ung i Næringseiendom. Denne gangen arrangeres treffet av FRAM Eiendom og avholdes i selskapets nyeste prosjekt på Valkyrien.

Påmeldingen åpner torsdag 3. juni kl 12! 

På agendaen har vi: Marianne Tvenge, Anett Ringstad og Marianne Håkonsen

Tid: Torsdag 2. september kl 17.30

Oppmøte: Ole Vigs gate 24, 0366 Oslo

Program:

17.30: Dørene åpner – lett servering og registrering

18.00: Velkommen v/Caroline Krefting, leder Ung i Næringseiendom

18.05: Oppskrift Valkyrien : En langkokt suppe, rik på smak v/ Marianne Tvenge

18.25: Mote i motgang? Etablering av multibrandbutikken Moniker v/ Anett Ringstad, CEO eier av Moniker

18.40: Opp og nedturer i handel & næringseiendom og hvordan navigere v/Marianne Mazarino Håkonsen, Remix Consulting AS

19:00: Rundtur på Valkyrien

20.00: Mat og sosialt samvær Mat og drikke på SOT bar og burger i Valkyriens bakgård

22.30: Vi drar videre – endelig sted avklares nærmere

 Grunnet Covid-19 har arrangør forholdt seg til helsemyndighetenes råd for gjennomføring av arrangementer, noe som medfører at vi har 100 plasser til dette arrangementet. Dersom myndighetene letter på restriksjonene vil vi kunne øke deltakelsen til 200 plasser totalt, dette varsler vi i tilfelle om i god tid.

Vi minner om at dette er en personlig invitasjon til et lukket arrangement for nettverkets medlemmer. Dersom du kjenner noen som oppfyller kriteriene for medlemskap og ønsker å bli en del av nettverket, kan de søke medlemskap her: www.ungieiendom.no.

Eventuelle avmeldinger sendes til post@ungieiendom.no

NB! Grunnet lang venteliste og høy andel avmeldinger de siste dagene før arrangementet, vil avmeldinger de siste to dagene (uansett årsak) føre til utestengelse fra det neste UiN-arrangementet.

Vi ønsker derfor at dere melder dere av med en gang dere vet dere ikke kan komme.

Marianne Tvenge
Marianne Tvenge er medeier i Fram Eiendom og har jobbet med by- og eiendomsutvikling i snart 20 år. Etter flere boligprosjekter, har fokuset primært vært på utvikling, utleie og investeringer i næringseiendom i regi av familieselskapet.

Anett Ringstad

Anett Ringstad Jalland har vært opptatt av mote siden barndommen, og fikk agenturet på det danske klesmerket Ganni allerede i 2007. Sammen med mannen Jørgen Jalland står hun bak alle fem Ganni-butikker i Norge. Etter at virksomheten ble solgt i fjor etablerte de multibrandbutikken Moniker over 1000 kvm i nyåpnede Valkyrien.

Marianne Håkonsen

Marianne Mazarino Håkonsen har utviklet spennende løsninger i kjøpesenterbransjen i mer enn 20 år, og har bidratt til at mange retail- og markedsføringskonsepter har sett dagens lys. Hun har ledet et av Nordens beste selskaper innen kjøpesenterutvikling og mediasalg i et stadig utfordrende marked.

Vi minner om at påmeldingen er bindende. Dersom du allikevel ikke skulle ha anledning til å delta, ber vi deg om å gi oss beskjed på post@ungieiendom.no. Dette er et lukket arrangement for nettverkets medlemmer. Dersom du oppfyller kriteriene for medlemskap og ønsker å bli en del av nettverket, kan du søke medlemskap her