Påmeldingen er åpen!

Kjære nettverksmedlemmer,

Vi har gleden av å invitere våre medlemmer til en «Mini Studietur» til Porsgrunn før sommeren for nettverket Ung i Næringseiendom. Denne turen arrangeres av R8 Property og avholdes i deres siste prosjekt – Comfort Hotel Porsgrunn på det nye kvartalet som selskapet har utviklet sammen med Bane Nor Eiendom på Kammerherreløkka. Her finner vi både hotell, coworking og spennende konsepter som Burglar og The Juicery.

På agendaen har vi: Emil Eriksrød, Tommy Thovsland, Emilie Stordalen, Teo K. Luisa

Transport til Porsgrunn, overnatting på Comfort Hotel Porsgrunn og alle måltider er inkludert.

Tid: Torsdag 6. juni kl. 14.30

Oppmøte: Parkeringsplassen ved Filipstadbrygge (Aker Brygge)

Program:

14.30: Felles avreise med buss fra Filipstadbrygge  

16.30: Innsjekk hotell

17:30: Velkomst i Foajeen  v/Salman Saeed, leder Ung i Næringseiendom

17.35: Utvikling av kvartalet i Porsgrunn v/Emil Eriksrød, Founder & Chair av R8 group

17.55: Tredelt Tour de Comfort Hotel Porsgrunn

  • Omvisning hotellet v/Emil Eriksrød & Tommy Thovsland, CEO i R8 group
  • Hotel Management – en drifters perspektiv v/ Teo K. Luisa, adm.dir. på Comfort Hotel Porsgrunn
  • Hotellutvikling i Norden v/ Emilie Stordalen, Project Manager i Nordic Choice Hotels

19.00: Roof-Top Dinner (i kontorbygget på Kvartalet) Gode retter fra nyåpnede Burglar

22.00: After-drinks Samtlige gjester inviteres til Burglars egne lokaler

07.00-10:00: Frokost Frokost serveres ved ønsket tidspunkt

 

Utsjekk

Utsjekking skjer på ønsket tidspunkt innen kl. 11:00

Hjemreise

Hjemreise etter eget ønske og egen regning – tog anbefales til Oslo (togstasjon ligger to minutters gange fra hotellet)

 

Bindende påmelding. S.U. innen 30/05-2019. Førstemann til mølla. Vi har kun 100 plasser.

Vi minner om at dette er en personlig invitasjon til et lukket arrangement for nettverkets medlemmer. Dersom du kjenner noen som oppfyller kriteriene for medlemskap og ønsker å bli en del av nettverket, kan de søke medlemskap her: www.ungieiendom.no.

Eventuelle avmeldinger sendes til post@ungieiendom.no

 

NB! Grunnet lang venteliste og høy andel avmeldinger de siste dagene før arrangementet, vil avmeldinger de siste to dagene (uansett årsak) føre til utestengelse fra det neste UiN-arrangementet.

Vi ønsker derfor at dere melder dere av med en gang dere vet dere ikke kan komme.

 

Emil Eriksrød

Emil er opptatt av mennesker og bygninger – i den rekkefølgen. Som gründer av R8-konsernet, hvor kjernevirksomheten er næringseiendom, har forretningsideen vært å skape bygninger folk vil jobbe i. For glade ansatte betyr fornøyde eiere, som igjen sikrer langsiktige leieforhold. Eriksrød er brennende opptatt av miljø og arbeidsmiljø, lavt energiforbruk og høyt energinivå og det todelte fokuset har gitt resultatet; fra oppstarten i 2010 har R8s eiendomsportefølje per mai 2019 vokst til drøye 2 milliarder NOK.

Emil Eriksrød har bakgrunn innen revisjon og rådgiving, spisskompetanse innen regnskaps-, skatt- og avgiftslovverk, og jobbet i flere år som økonomi- og finanssjef i eiendomskonsernet Hathon Holding AS.

 

Tommy Thovsland

Tommy er spesialisert innen forretningsutvikling og har jobbet mye med bedrifter i omstilling. Hans unike sans for forretningsstrategi og systemutvikling, gjør Tommy svært sentral i R8 konsernets større transaksjoner og porteføljerapportering. Tommy har en praktisk og analytisk tilnærming til problemstillinger, noe som også gjør han attraktiv i styrearbeid. En av hans sterkeste sider, er evnen til å sette seg raskt inn i bedriftens virksomhetsområde og utfordringer. Kreative utviklerevner gjør at han evner å skape varig endring og resultat.

 

Teo K Luisa

Teo er restaurant og markedsutdannet. Teo har utviklet og driftet flere, store hotellanlegg i Norge de siste 20 årene. Han er eier og er daglig leder av selskapet Comfort Hotel Porsgrunn som er byens nye møteplass. Han har også rettigheter til nye hotellprosjekter i regionen Vestfold og Telemark.

Teo har i all sin tid samarbeidet med hotellkjeden Nordic Choice Hotels.

Som egne verdier sier Teo at balansen mellom å være «ambisiøs og lidenskapelig» passer hans levesett. Dette gjenspeiler seg ofte for selskaper han utvikler – der mennesker og arbeidskulturen er grunnmuren for en sunn og lønnsom bedrift.

 

Emilie Stordalen

Emilie Stordalen er deleier av Strawberry Group, som blant annet består av Nordic Choice Hotels. Hun har en Bachelor of science fra Cornell University i New York og en mastergrad i strategi og markedsføring fra Imperial College i London. Emilie har bakgrunn som konsulent i Deloitte og prosjektleder i eBerry, men jobber i dag på Clarion Hotel The Hub som markedssjef. Dette er Norges største hotellprosjekt noensinne, med 250 ansatte fra mer enn 50 land.

Vi minner om at påmeldingen er bindende. Dersom du allikevel ikke skulle ha anledning til å delta, ber vi deg om å gi oss beskjed på post@ungieiendom.no. Dette er et lukket arrangement for nettverkets medlemmer. Dersom du oppfyller kriteriene for medlemskap og ønsker å bli en del av nettverket, kan du søke medlemskap her