Arrangementet og alle medlemsaktiviteter er utsatt frem til og med juni 2020 

Kjære nettverksmedlemmer,

Vi har gleden av å invitere våre medlemmer til mini-studietur til Hemsedal for nettverket Ung i Næringseiendom. Denne turen arrangeres av AB Invest og avholdes i deres siste prosjekt – Fýri Resort of Hemsedal. Fýri Resort driftes av den svenske hotelloperatøren ESS Group.

På agendaen har vi: Anders Buchardt, Magnus Tummalid, Richard Taraldsen, Martin Letzter og Aksel Lund Svindal.

Tid: TBA

Egenandel: 1000 kr (som inkluderer overnatting, lunsj og middag torsdag, konferanse og frokost fredag)

Meld din interesse – dersom du får plass på turen vil du motta en mail fra oss, forså må plassen bekreftes med innbetaling av egenandel.

Program:

15:00: Innsjekk Fýri – Resort of Hemsedal

15:30: Velkomst i kjernen med lett matservering

v/ Henrik Gyllander, daglig leder Fýri Resort of Hemsedal og Katrine Belsvik, styremedlem Ung i Næringseiendom

16:00: Fra tomt til innsjekk

v/ Anders Buchardt, eier og arb. styreformann AB Invest

16:20: Hemsedal 365 – hvordan jobbe med utvikling av en helårs destinasjon?

v/ Richard Taraldsen, daglig leder Destinasjon Hemsedal

 16:40: Å skape destinasjoner – opplevelser vs hotellrom

v/ Magnus Tummalid, head of sales ESS Group

17:00: Nytenkning og utvikling av skianlegg

v/ Martin Letzter, daglig leder Skistar Hemsedal

17:20: Pause

17:30: Aksel Lund Svindal

19:30: Middag i Liv Restaurant på Fýri

22:30: Stavkroa

 

07:00-10:30: Frokost

11:00: Utsjekk

 

Anders Buchardt

Anders Buchardt er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen. Bakgrunn fra PwC Consulting og Storebrand Bank før han etablerte og bygget opp egen virksomhet innen boligutvikling. Foruten flere boligprosjekter har han i mer enn 10 år utviklet en rekke nye, store hotellanlegg i Norge og Sverige. Anders har stått bak utviklingen av en rekke fritidsboligprosjekter på fjelldestinasjoner som Hafjell, Kvitfjell, Gaustatoppen og nå i Hemsedal. Sammen med faren Arthur eier og forvalter han en større portefølje av hotelleiendommer gjennom AB Invest. I tillegg til å være styreformann i egne selskaper, sitter Anders i styret i Pangea Property Partners siden oppstarten og som styremedlem i bransjeorganisasjonen Norsk Eiendom.

Richard Taraldsen

Richard Taraldsen er daglig leder i Destinasjon Hemsedal. Richard har lang erfaring innenfor salg og servicebransjen. Destinasjon Hemsedal jobber kontinuerlig med bedrifter og andre aktuelle aktører for å skape produkter tilpasset markedet, samt fokus på å bedre infrastruktur og for å synliggjøre produkter og tjenester i det nasjonale og internasjonale markedet.

Magnus Tummalid

Magnus Tummalid har jobbet med salg hele livet og fikk rollen som salgssjef tidlig i sin karriere. Magnus begynte i ESS Group allerede i 2012 har hatt rollen som salgssjef på hotellene, Falkenberg Strandbad og Ystad Saltsjöbad. Nå besitter Magnus rollen som Head Of Sales i hele ESS Group.

Martin Letzter

Martin Letzter har to MSc grader i Psychology and Business Administration and Economics fra Stockholm Universitet. Han har også studert statistikk, statsvitenskap og filosofi og publisert tre vitenskapelige artikler. Martin har bakgrunn fra konsulentbransjen, da blant annet fra Boston Consulting Group, hvor han jobbet i fem år med strategi og ledelse, samt drevet egen konsulentvirksomhet. Martin er nå daglig leder i Skistar Hemsedal og en del av Skistars konsernledelse.

Vi minner om at påmeldingen er bindende. Dersom du allikevel ikke skulle ha anledning til å delta, ber vi deg om å gi oss beskjed på post@ungieiendom.no. Dette er et lukket arrangement for nettverkets medlemmer. Dersom du oppfyller kriteriene for medlemskap og ønsker å bli en del av nettverket, kan du søke medlemskap her