Påmeldingen åpner torsdag 24.10 kl.12:00! 

Kjære nettverksmedlemmer,

Vi har gleden av å invitere våre medlemmer til årets siste treff før jul for nettverket Ung i Næringseiendom. Denne gangen arrangeres treffet av Carucel Eiendom og avholdes i et av selskapets nyeste prosjekter – Bjørvika.

På agendaen har vi: Carl Erik Krefting, Vibeke Hermanrud, Leif Arne Røsnes, Talor Browne, Anna Hereid, Stein Olav Henrichsen & Caroline Krefting

Tid: Torsdag 21. november kl. 17.30

Oppmøte: Dronning Eufemias gate 71 (rett ved siden av inngangen til PWC/Microsoft)

Program:

17.30: Dørene åpner – lett servering og registrering

18.00: Velkommen 

v/Salman Saeed, leder Ung i Næringseiendom

18.05: Destinasjonsbygging – hva er nøkkelen til suksess?

v/ Carl Erik Krefting, Administrerende Direktør i Carucel Eiendom

18.15: Operaens rolle som destinasjonsutvikler» eller «Operaen – turistmagnet eller kunstens høyborg?

v/ Anna Hereid, Head of Commercial department i Den Norske Opera og Ballett

 18.25: Kontorets betydning på byutviklingen i Bjørvika

v/ Leif Arne Røsnes, Administrerende Direktør i Braathen Eiendom

18.35: Doughnut dreams

v/ Talor Renee Browne, Daglig leder i Talor Made

18.45: Bjørvika – Oslos opprinnelse

v/ Vibeke Hermanrud, Communication Consultant Bjørvika Utvikling

18.55: …. Med Munch i spissen!

v/ Stein Olav Henrichsen, Direktør for Munch Museet

 19.05: Destinasjon Bjørvika

v/ Caroline Krefting, Investeringsdirektør i Carucel Eiendom

19.15: Mat og sosialt samvær

Mat, drikke og kulturelle innslag står på tapeten

 22.30: Pokalen

Samtlige gjester inviteres til Pokalen hvor det er gratis inngang, velkomstdrink og reservert egne bord til oss.

 

Bindende påmelding. S.U. innen 7/11-2019. Førstemann til mølla. Vi har 200 plasser.

Vi minner om at dette er en personlig invitasjon til et lukket arrangement for nettverkets medlemmer. Dersom du kjenner noen som oppfyller kriteriene for medlemskap og ønsker å bli en del av nettverket, kan de søke medlemskap her: www.ungieiendom.no.

Eventuelle avmeldinger sendes til post@ungieiendom.no

NB! Grunnet lang venteliste og høy andel avmeldinger de siste dagene før arrangementet, vil avmeldinger de siste to dagene (uansett årsak) føre til utestengelse fra det neste UiN-arrangementet.

Vi ønsker derfor at dere melder dere av med en gang dere vet dere ikke kan komme.

 

Carl Erik Krefting

Carl Erik Krefting er utdannet jurist og var med på å etablere selskapet som i dag heter Thommessen (tidligere Thommesen Krefting Greve Lund). Han jobbet med eiendom ved siden av og etablerte etter hvert selskapet Søylen Eiendom sammen med Hans Petter Krohnstad og Runar Vatne, hvor Carucel Eiendom i dag er hovedaksjonær. Eier og forvalter i dag eiendom og eiendeler tilsvarende 6mrd med det nyeste prosjektet – bygulvet i Bjørvika.

Anna Hereid

Anna Hereid er kommersiell leder ved Den Norske Opera & Ballett og forvalter alle Operaens kommersielle inntekter knyttet til utleie av konferanser, møterom, kommersielle konserter og sponsorater. I tillegg har kommersiell avdeling et koordinerende ansvar for avtaler Operaen har med ulike ideelle stiftelser og organisasjoner. Anna har en variert bakgrunn fra kultur – og næringsliv og har blant annet fartstid fra Hydro Olje & Energi, Deloitte og Sopra Steria før hun i 2017 tiltrådte i sin nåværende rolle ved DNO&B. Anna har sin utdannelse, som omfatter, kunsthistorie, jus ved Universitetet i Bergen og en Executive Master in Energy Management fra BI, ESCP – Paris og det franske petroleumsinstituttet, IFP School.

Leif Arne Røsnes

Administrerende Direktør, Braathen Eiendom. Utdannelse Siviløkonom og Executive Master of Management, jobbet i Braathen Eiendom siden 2001. Braathen Eiendom ble etablert 1952, ny strategi ble lagt i 2005, eiendomsporteføljen består nå av kun 5 store profileiendommer med den aller beste beliggenhet i sine segmenter. Eiendommene huser rundt 4000 mennesker – alt handler om å gjøre disse glade!

Talor Browne

An Australian that ended up in Oslo, via Paris. Talor is a pastry chef and coffee roaster that wants to spread as much joy and colour as possible by making delicious things

Vibeke Hermanrud

Vibeke Hermanrud (1971) er utdannet innen kunst, kommunikasjon/multimedia, sosialøkonomi og naturressursforvaltning i tropiske strøk. Hermanrud har lang erfaring fra internasjonalt solidaritets- og bistandsarbeid (1995-2011). Som initiativtaker og daglig leder for Kunstplass Contemporary Art siden 2012, har hun i samarbeid med Henriette Stensdal kuratert og produsert over 50 utstillinger på Kunstplass, samt større utstillinger som “Skeivt Uteliv i Norge” (2017/2018) for Skeivt arkiv (UiB), “MINA/MEG” (2016) og “Kjær Leik” (2018) på Historisk museum (UiO). Hun jobber i tillegg som konsulent for Bjørvika Utvikling AS med kommunikasjon knyttet til byutvikling og koordinering av kunst i de offentlige rommene i Bjørvika (Flatbread Society/Losæter og Framtidsbiblioteket).

Stein Olav Henrichsen

Stein Olav Henrichsen har siden 2010 vært direktør på Munchmuseet. Før dette var Stein Operasjef for Den Nye Operaen i Bergen. Stein har i flere år hatt flere sentrale posisjoner innen norsk kunst- og kulturfeltet, blant annet som styremedlem Ultimafestivalen, og nå som styreformann på SKMU, styremedlem Norges Musikk Høyskole og i Bjørvikaforeningen. Stein har bred erfaring med internasjonalt samarbeid, nettverk og kompetanseutvikling. Stein ble født i 1954, og er utdannet musiker.

Caroline Krefting

Investeringsdirektør, Carucel Eiendom. Utdannelse Msc in Applied Economics and Finance fra CBS. Deretter karriere innen revisjon og transaksjoner i KPMG. Etter Asset Management stilling i Steen&Strøm med ansvar for flere kjøpesentre i Norge fortsatte reisen i Carucel Eiendom. Ansvarlig for flere eiendommer i porteføljen – mest aktuelle nåværende prosjekter med utvikling av prosjektet i Bjørvika, Posthallen og ikke minst Nusfjord Arctic Resort.

 

Vi minner om at påmeldingen er bindende. Dersom du allikevel ikke skulle ha anledning til å delta, ber vi deg om å gi oss beskjed på post@ungieiendom.no. Dette er et lukket arrangement for nettverkets medlemmer. Dersom du oppfyller kriteriene for medlemskap og ønsker å bli en del av nettverket, kan du søke medlemskap her