Informasjon om første treff i 2022 kommer snart!

 

—————————————————————–

 

Velkommen til vår egen konferanse!

Vi ønsker for første gang velkommen til Ung i Næringseiendomskonferansen. Vi inviterer til en helt ny konferanse i egen regi, hvor unge stemmer i bransjen skal bli hørt av både unge og de mindre unge i bransjen. Vi har spesielt fokus på å få fremtidens beslutningstagere på scenen og inviterer våre over 2.300 medlemmer inn til å lytte.

Vi ønsker velkommen til en ettermiddag med faglig påfyll og networking med bransjekollegaer. Det er 200 plasser til UiN-medlemmer og førstemann til mølla gjelder som vanlig.

Ta med deg en kollega
For første gang inviterer vi også de ikke fullt så unge i bransjen til å delta på et UiN-arrangement. Se separat invitasjon som sendes ut tirsdag 2/11 kl. 12:00 med egen invitasjon til 100 stykker hvor også ikke-medlemmer kan melde seg på arrangementet. Førstemann til mølla gjelder også her og man vil da kun få adgang til det faglige innholdet. Fra kl. 18:00 og utover er det kun påmeldte gjennom UiN billett som har tilgang til arrangementet.

Tid: 18. november kl. 14:30

Oppmøte: Røverstaden, Munkedamsveien 15 Oslo

Program:

15:00-15:40: Inspirerende eiendomsreiser 

  • Fra start-up til transaksjon – hva er trylleformelen? – Founder og arbeidende styreformann i Spacemaker Anders Kvåle
  • En byggingeniør med en grønn ide – Renate Straume Co-founder and CEO for Varig
  • Food Farm – fremtidens kantiner – Founder and CEO at Snowball Alexander Breivik
  • Produktutvikling i et større system – Piotr Kolacz, Founder & Head of SpaceSpot i CBRE

15:40-16:30: Proptech Pitch Competition – Arkwright X and Alligate

  • Opplev spennende start-ups legge frem deres innovative ideer og konsepter innen urban tech. Ønsker du å delta selv? Se separat mail.
  • Jury: Simen Woxmyhr – CEO i Alligate, Mathilde Tuv Kverneland – Investeringsansvarlig i Arkwright X, Sigurd Ødegård – Prosjektleder og ansvarlig for proptech i Ferd Eiendom, Henrik Taubøll partner i Wiersholm og co-founder i Prop-tech Norway og Esben Poulsen COO i Unloc

16:30: Pause 

16:45-17:05: Grønn markedsoppdatering – Magnus Meland Røed, DnB

17:05-18:00: Panelsamtale ledet av Marius Lorentzen fra Finansavisen 

  • Fremtidens boliger – med Ingemund Skålnes (Daglig leder i OBOS Living Lab), Farge-Dagny Dagny Thurmann-Moe (Creative Director / Founding Partner KOI Colour Studio), Stig Bech (partner i Wiersholm)
  • Fremtidens bygulv – Med Carl Erik Krefting (Daglig leder i Carucel Eiendom) og Vanessa Vindvik (Prosjektleder Aspelin Ramm)
  • Miljø og næringseiendom – Med Matilda Anna Alice Risan (Forretningsutvikler i Varig) og Magnus Meland Røed (Avdelingsleder i seksjon Eiendom & Entreprenør, DNB Bank og en del av DNBs  grønne team)

18:00: Mingling og afterwork inkludert matservering og kåringer

22:00: Kvelden fortsetter på Dorsia

 

Dette er et lukket arrangement for nettverkets medlemmer. Dersom du oppfyller kriteriene for medlemskap og ønsker å bli en del av nettverket, kan du søke medlemskap her