Neste nettverkstreff blir hos Skanska Eiendomsutvikling den 26. januar. 

Invitasjoner sendes ut torsdag 5. januar til nettverkets medlemmer!

Vi sparker i gang det nye året og ønsker velkommen til første treff i 2023, hos Skanska Eiendomsutvikling! De inviterer til sine kontorer i Sundtkvartalet, der vi får lære mer om eiendomsutvikling i Skanska, og selskapets satsning på klima, miljø og inkludering og mangfold.

Tid: Torsdag 26. januar kl 1730

Sted: Sundtkvartalet, Lakkegata 53

Program:

1730:   Dørene åpner Enkel servering og velkomstdrink

1800:   Velkommen ved Katrine Belsvik, leder UiN og Daniel Bjørn, markedsdirektør i Skanska Eiendomsutvikling

1805:   Historien om Ung i Næringseiendom ved Salman Saeed, regiondirektør Skanska Eiendomsutvikling og grunnlegger av UiN

1815:   Fra grønne ambisjoner til realisering ved Randi Lekanger, direktør for bærekraft og miljø i Skanska Norge

1830    Inkludering og mangfold som premiss for å levere på Skanskas ambisjoner ved Gry Walstad, leder for inkludering og mangfold i Skanska Norge

1845:    Eiendomsutvikling i Skanska Norge ved Torbjørn Brevik, Konserndirektør Eiendomsutvikling i Skanska Norge

1910:    Powerhouse – fra kraftsluk til kraftverk ved Rune Stene, daglig leder i Powerhouse og Tonje Frydenlund, Director Acquisition & Business Development Nordics i Snøhetta

1930:    Bespisning i kantineområdet

2030:    DJ og servering i café-området

2200:    Vi drar videre til Nedre Løkka Cocktailbar, der et område er holdt av til oss.

 

Viktig informasjon: Bindende påmelding. S.U. innen torsdag 19. januar. Førstemann til mølla. Vi har 200 plasser.

Vi minner om at dette er en personlig invitasjon til et lukket arrangement for nettverkets medlemmer. Dersom du kjenner noen som oppfyller kriteriene for medlemskap og ønsker å bli en del av nettverket, kan de søke medlemskap her: www.ungieiendom.no. Eventuelle avmeldinger sendes til post@ungieiendom.no

NB! Grunnet lang venteliste og høy andel avmeldinger de siste dagene før arrangementet, vil avmeldinger de siste to dagene (uansett årsak) føre til utestengelse fra det neste UiN-arrangementet. Vi ønsker derfor at dere melder dere av med en gang dere vet dere ikke kan komme.

 

Innledere:

Salman Saeed er en av grunnleggerne av UiN og ledet organisasjonen de første seks årene. Han har ledet region Oslo Øst i Skanska Eiendomsutvikling siden 2021, har et stort engasjement for unge i bransjen og er en nettverksbygger av dimensjoner.

Randi Lekanger har lang fartstid med miljøarbeid i Skanska, og er siden 2020 direktør for bærekraft og miljø i Skanska Norge. Hun overser dermed arbeidet med å nå selskapets ambisiøse mål om 70 % reduksjon av klimagassutslippene i 2030 og klimanøytral i 2045.

Gry Walstad er leder for inkludering og mangfold i Skanska Norge. Hun kom til Skanska i 2021 da stillingen ble opprettet. Skanska er den første entreprenøren i Norge til å opprette en egen stilling for dette ansvarsområdet. Gry har lang erfaring med arbeid for inkludering og mangfold, og kom til Skanska fra en rolle som seniorrådgiver i Arbeids- og velferdsdirektoratet, hvor hun blant annet var fagleder for det strategiske mangfolds- og inkluderingsarbeidet.

Torbjørn Brevik har ledet Skanska Eiendomsutvikling siden 2017, og har satt Skanska Eiendomsutviklings miljø- og kundefokus på agendaen, gjennom bl.a. BREEAM-sertifisering av alle boliger og spissede konsepter for målgrupper som på Borgen på Løren.

Rune Stene er daglig leder i Powerhouse, og har lang erfaring med innovasjonsarbeid i Skanska. Tonje Frydenlund er Director Acquisition & Business Development Nordics i Snøhetta, og er også styreleder i Grønn Byggallianse. Powerhouse-alliansen er et samarbeid om utvikling av klimabygg, og består av Entra, Skanska, miljøstiftelsen ZERO, Snøhetta og Asplan Viak. Det første prosjektet var Powerhouse Kjørbo i Sandvika som ble ferdigstilt i 2014, som både var Norges første plusshus og verdens første rehabiliterte plusshus. Siden er det bygget Powerhouse i Trondheim, Drøbak og Telemark. Nå lanserer Skanska og Snøhetta Powerhouse i det globale markedet.