Kjære nettverksmedlemmer,

Vi har gleden av å invitere våre medlemmer til årets andre treff for nettverket Ung i Næringseiendom. Denne gangen arrangeres treffet av Oslo Areal og avholdes i et av selskapets nyeste co-working prosjekter – Epicenter.

På agendaen har vi: Mona Ingebrigsten, Mathias Willumsen, Espen Jorvang, Espen Philip Haugen, Helen Sara Melles og Johan Biermann Knutsen

Tid: Torsdag 3. oktober kl. 17.30

Oppmøte: Epicenter Oslo, Edvard storms gate 2

Program:

17.30: Dørene åpner – lett servering og registrering

18.00: Velkommen

v/Salman Saeed, leder Ung i Næringseiendom

18.05: Hvordan kan utradisjonelle samarbeid gi bedre nabolag?

v/Mona Ingebrigsten, Administrerende Direktør i Oslo Areal

18.15: Innovation with impact: hvordan bruke kreative prosesser til å skape endringsvilje.

v/Mathias Willumse, Event Manager i Epicenter Oslo

18.25: Green and sustainable financing for the real estate industry.

v/Espen Jorvang, Head of Large Real Estate i Danske Bank

18.35: Spacemaker

v/Espen Philip Haugen, Architect m.arch I Spacemaker AI

18.45: Hvordan koble strategisk personalpolitikk sammen med ombygging og lokalisering.

v/Helen Sara Melles, Arbeidsplassrådgiver i Mellomrom Arkitektpsykologi

18.55: Green and sustainable financing for the real estate industry.

v/Johan Biermann Knutsen, Systemutvikler i Unloc

19.00: Mat og sosialt samvær

Tapas står på menyen

 22.30: Radisson Blu Scandinavia Hotel

Samtlige gjester inviteres til Summit Bar i 21.etg på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Velkomstdrinker står klare til de 100 første.

 

Bindende påmelding. S.U. innen 27/09-2019. Førstemann til mølla. Vi har 250 plasser.

Vi minner om at dette er en personlig invitasjon til et lukket arrangement for nettverkets medlemmer. Dersom du kjenner noen som oppfyller kriteriene for medlemskap og ønsker å bli en del av nettverket, kan de søke medlemskap her: www.ungieiendom.no.

Eventuelle avmeldinger sendes til post@ungieiendom.no

 

NB! Grunnet lang venteliste og høy andel avmeldinger de siste dagene før arrangementet, vil avmeldinger de siste to dagene (uansett årsak) føre til utestengelse fra det neste UiN-arrangementet.

Vi ønsker derfor at dere melder dere av med en gang dere vet dere ikke kan komme.

 

Mona Ingebrigsten

Administrerende Direktør, Oslo Areal

Fun fact: I sin første sommerjobb ble Mona en racer på å skru gipsplater på en byggeplass. Hun fikk gå på akkordlønn, selv om utgangspunktet var noe annet.

Bio: Mona er administrerende direktør for Oslo Areal på tiende året. Hun er utdannet Sivilingeniør fra NTNU i tillegg til en mastergrad i Strategisk ledelse. Med over 30 års bransje-erfaring er Mona spesielt opptatt av hvordan arbeidsplassen endrer seg, og hvordan framtidens arbeidsplasser kan bli.

 

Mathias Willumsen

Event Manager, Epicenter Oslo

Fun fact: Mathias spurte klubb-ledelsen til FC Barcelona ‘hvem er Lionel Messi?’ i ett sikkerhetsmøte rundt deres Oslo-besøk. Et godt eksempel på hvordan dårlig research kan føre til dårlige kundemøter.

Bio: Mathias har ansvaret for å utvikle spennende innhold på Epicenter, gjennom arrangementer, kommunikasjon og PR. Har lang bakgrunn fra event-bransjen med både logistikk, innhold og prosjektledelse. Utdannet økonom fra OsloMet.

 

Espen Jorvang

Head of Large Real Estate, Danske Bank

Fun fact: har alltid elsket å drive med idrett. Da prioriteringen fra å drive med mange idretter, til bare en ble gjort, var valget (for en på 170 med sko) helt naturlig. Basketball!

Bio: Espen er godt gift med Cecilie, og har en 13 år gammel sønn. Han er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har en master fra AMSEC Business School i Brussel. Tidligere har han jobbet i selskaper som Deloitte og Sparebank Kreditt.

 

Espen Philip Haugen

Architect m.arch, Spacemaker AI

Fun Fact: Espen har spist både isbjørn og kamel.

Bio: Espen er utdannet arkitekt fra NTNU, og har jobbet i Spacemaker med å utvikle smarte bydeler siden februar 2018. Han er også medlem i Ung i Næringseiendom.

 

Helen Sara Melles

Arbeidsplassrådgiver, Mellomrom Arkitektpsykologi

Fun fact: Helen er egentlig utdannet økonom, men skiftet beite til arkitektpsykolog for å kunne skape bedre arbeidsrom.

Bio: Helen er utdannet økonom fra Handelshøyskolen BI, og har jobbet innenfor finans i store bedrifter som Intrum og SEB. I 2018 skiftet hun beite, for å jobbe med å utvikle kreative og effektive arbeidsplasser hos Mellomrom.

 

Johan Biermann Knutsen

Systemutvikler. Unloc

Fun fact: har laget 118 spillelister i Apple Music. Har en sykelig trang til å ha en spilleliste for enhver anledning. Bare spør han om tips!

Bio: 24 år gammel og har jobbet i Unloc siden september i fjor. Var selskapets fjerde ansatte og jobber primært med ansvar for partnerne våre og prosjektene vi gjør.

Om foredarget: hvordan bruker Unloc teknologi og innovasjon for å skape en universell plattform for digitale nøkler.

 

Vi minner om at påmeldingen er bindende. Dersom du allikevel ikke skulle ha anledning til å delta, ber vi deg om å gi oss beskjed på post@ungieiendom.no. Dette er et lukket arrangement for nettverkets medlemmer. Dersom du oppfyller kriteriene for medlemskap og ønsker å bli en del av nettverket, kan du søke medlemskap her