Kjære nettverksmedlemmer,

 

Invitasjon til nettverkstreff 18. august sendes ut mandag 8.august. Følg med og meld deg på via nyhetsbrevet eller her (ingen påmelding per mail).

 

—————————————————————————————————————————————————————————–

Vi har gleden av å invitere våre medlemmer til årets tredje treff i 2022 for nettverket Ung i Næringseiendom. Denne gangen arrangeres treffet av Recreate ASA og avholdes i Parallell, Lørenveien 73 på Økern i Oslo.

 

På agendaen har vi presentasjoner av Recreate, Skanska CDN og Evolve.

Tid: Torsdag 18. august kl. 17.30

Oppmøte: Parallell, Lørenveien 73, Oslo

Program:

17.30: Dørene åpner – lett servering og registrering

18.00: Velkommen

v/Katrine Belsvik, nestleder Ung i Næringseiendom

18.05: Bærekraft som visjon (for utviklingen av selskapet)

v/Emil Eriksrød, CEO i Recreate ASA

18.15: Bærekraft og helse – WELL på Parallell

v/Karin Synnøve Lund, prosjektsjef i Skanska CDN

18.25: Evolve – Norges største leverandør av fleksible kontorer og leieavtaler

v/Aziz Chaer og Merlinda Dresh, leder for salg og marked og leder for drift i Evolve

18.40: Løren

v/Erik Ryttervoll Kvamshagen, utviklingsdirektør i Recreate ASA

18.50: Befaring på bygget (valgfritt)

v/Team Evolve

19.00: Mat, drikke, DJ og sosialt samvær

 

22.30: Samtlige gjester inviteres med videre ut til Bar Bardot (Henrik Ibsens gate 4)

T-banen går dør til dør fra Økern til National

 

Bindende påmelding. S.U. innen 15.08.2022. Førstemann til mølla. Vi har 200 plasser.

Vi minner om at dette er en personlig invitasjon til et lukket arrangement for nettverkets medlemmer. Dersom du kjenner noen som oppfyller kriteriene for medlemskap og ønsker å bli en del av nettverket, kan de søke medlemskap her: www.ungieiendom.no.

Eventuelle avmeldinger sendes til post@ungieiendom.no

 

NB! Grunnet lang venteliste og høy andel avmeldinger de siste dagene før arrangementet, vil avmeldinger de siste to dagene (uansett årsak) føre til utestengelse fra det neste UiN-arrangementet.

Vi ønsker derfor at dere melder dere av med en gang dere vet dere ikke kan komme.

 

 

Kort introduksjon av foredragsholderne:

 

Emil Eriksrød, CEO/founder i Recreate ASA

Emil Eriksrød etablerte R8 Property (nå Recreate) i 2010, og har i løpet av de siste årene brakt selskapet gjennom en enorm vekst og en rekke milepæler. Recreate står bl.a. bak Powerhouse Telemark og Inkognito Park, og er notert på Euronext Growth. Emil er spesialisert innen investeringer, forretningsutvikling og ledelse, og har en lang rekke styreverv i interne og eksterne selskaper. Han var tidligere CFO i Hathon Holding, og har sin utdannelse fra NHH.

 

Karin Synnøve Lund, prosjektsjef i Skanska Commercial Development Norway

Karin Synnøve Lund er prosjektsjef for kontorbygget Parallell på Løren og det kommende FutureBuilt-prosjektet Pilar på Helsfyr. Lund er utdannet sivilingeniør innen bygg og miljøteknikk fra NTNU og har et stort engasjement for bærekraftige bygg.

 

Aziz Chaer, leder for salg og marked i Evolve

Aziz Chaer har vært en del av Evolve siden januar 2021. Han har bakgrunn som senterleder for kjøpesenteret Arkaden i Skien, og som bilselger hos Autostrada. Aziz brenner for salg og gode kundeopplevelser, og har sammen med teamet i Evolve økt omsetningen fra 40 millioner til over 80 mill. i 2021.

 

Merlinda Dresh, leder for drift i Evolve

Merlinda Dresh har en Master i Logistikk og forsyningsledelse fra Handelshøyskolen BI. Hun har på kort tid gått gradene fra å være trainee til porteføljeansvarlig, og er nå leder for drift hos Evolve. Merlinda og Aziz har vært sentrale i utviklingen av Evolve fra relanseringen våren 2021. De jobber i dag tett med teamet om oppfyllelse av ambisjonene om å utvide med 5 nye senter i året, og fortsette utviklingen av Evolve som Norges største leverandør av fleksible kontorer og leieavtaler.

 

Erik Ryttervoll Kvamshagen, utviklingsdirektør i Recreate

Da Erik Ryttervoll Kvamshagen begynte som utviklingsdirektør i Recreate i januar 2021, hadde han flere år bak seg som eiendomsutvikling- og prosjektdirektør i Aker Property Group, og som prosjektleder i Höegh Eiendom AS. Her jobbet han bl.a. med utviklingen av Løren, og har inngående kunnskap og kjennskap til flere av områdets største prosjekter. Erik er utdannet fra NHH og NTNU, og har overordnet ansvar for utviklingen av Recreates eksisterende portefølje og nye prosjekter.

 

Dette er et lukket arrangement for nettverkets medlemmer. Dersom du oppfyller kriteriene for medlemskap og ønsker å bli en del av nettverket, kan du søke medlemskap her